Çekim süresi 5dakika ..tesekkürler betbigo
Kullanıcı adın aynı mı?Çekim süresi 5dakika ..tesekkürler betbigo
Yok degil.. tesadüf girdim siteye whattsapp dan aradilar deneme bonusu tanımlayalim dediler, bende üyelik varmi yokmu bir kontrol ediyim dedim bi girdim 40tl varmış.. üyelik varmış yani önceden, 40 da güzellik yapmışlar ama haberim yoktuKullanıcı adın aynı mı?
Anladım eski üyelerindenim bunların hangi temsilci verdi bonusu ? Açelya mıYok degil.. tesadüf girdim siteye whattsapp dan aradilar deneme bonusu tanımlayalim dediler, bende üyelik varmi yokmu bir kontrol ediyim dedim bi girdim 40tl varmış.. üyelik varmış yani önceden, 40 da güzellik yapmışlar ama haberim yoktu
Yok temsilci üye ol dedi verelim bonus 50tl dedi.. benim üyeligim varmis zaten.. kontrol icin girdim 40tl de hazırda bekliyormuş.. ne zaman yüklemisler onuda bilmiyorum.. temsilci serap isminde biri..Anladım eski üyelerindenim bunların hangi temsilci verdi bonusu ? Açelya mı
Anladım ona de ki martinezin selamı var, kumsalın üyesi can ciğer deYok temsilci üye ol dedi verelim bonus 50tl dedi.. benim üyeligim varmis zaten.. kontrol icin girdim 40tl de hazırda bekliyormuş.. ne zaman yüklemisler onuda bilmiyorum.. temsilci serap isminde biri..
Senden onay çıktıysa yatırım yapılır o zaman bu siteyeAnladım ona de ki martinezin selamı var, kumsalın üyesi can ciğer de
Ben 3.4 kere yatırdım arada şans bonusu veriyorlar 50 at 200 çek riske girmeSenden onay çıktıysa yatırım yapılır o zaman bu siteye