Hesabı dondurdum onlar şimdi rapor istiyorlar yok öle bir rapor ne yapabilirm1xbet de 2 ay önce bağımlı olduğum için hesabı dondurdu tekrar açmak istiyorm benden bağımlı olmadığına dair rapor istiyorlar böyle bir rapor yok doktorda .nasıl acabilirm
Bağımlı derken sürekli yatırım çekim mi yapıyordun anlamadım tam olayı1xbet de 2 ay önce bağımlı olduğum için hesabı dondurdu tekrar açmak istiyorm benden bağımlı olmadığına dair rapor istiyorlar böyle bir rapor yok doktorda .nasıl acabilirm
Mail yolladın mı siteyeHesabı dondurdum onlar şimdi rapor istiyorlar yok öle bir rapor ne yapabilirm
Boş ver açtırma adamlar da açmaya meyilli değil sana üzülmüşler oynama2ay önce büyük kaybettm komple kapatın dedim onlara bağımlıyım Bloke ettiler 2 ay sora açmak isteyince benden doktordan rapor istiyorlar oyle bir rapor yok .mail atıyorum illa rapor diyorlar bağımlı olmadığına dair
Aynı altyapı başka siteden oyunlarına devam edebilirsin. Açmazlar bence de2ay önce büyük kaybettm komple kapatın dedim onlara bağımlıyım Bloke ettiler 2 ay sora açmak isteyince benden doktordan rapor istiyorlar oyle bir rapor yok .mail atıyorum illa rapor diyorlar bağımlı olmadığına dair
Adamı nasıl teşvik ediyorsun cascade ilettim tüm bürolar bağımlılık raporu i,steyecekAynı altyapı başka siteden oyunlarına devam edebilirsin. Açmazlar bence de