Yüzde 50 veren var sağlamBildiğiniz sağlam mobil bozumcu var mı yüzdesi güzel olan
Benim bozumcuyu kaybettim ben
Yarı yarıya çok düşükmus bibakalimda olmazsa ordan yaparizYüzde 50 veren var sağlam
Daha fazlasını verene dolandırıcıymış gibi bakıyorumYarı yarıya çok düşükmus bibakalimda olmazsa ordan yapariz
Aslında forumun sürekli aktif üyelere bi bayram hediyesi vermesi gerekirdiYarı yarıya çok düşükmus bibakalimda olmazsa ordan yapariz
Dolandırıcı cokda daha fazlasını verene dolandırıcı diyemeyizDaha fazlasını verene dolandırıcıymış gibi bakıyorum
Valla helal olsun ozaman yüzde 70e falan bikaç kez öpüldüm, o yüzden bu yüzde 50 vereni 2 senedir tanıyorum sıkıntı yokDolandırıcı cokda daha fazlasını verene dolandırıcı diyemeyiz
Nitekim bir siteden yüzde yüz on aldığımı biliyorum
Google den satın almalılar düşük veriyorValla helal olsun ozaman yüzde 70e falan bikaç kez öpüldüm, o yüzden bu yüzde 50 vereni 2 senedir tanıyorum sıkıntı yok
amacım her ay bir asgari ücret çıkarmak. Aylardır kasaya eksi yazdırmadım bu gidişat ve yoldan memnunum ufak oranlarla katlamaya devam ediyorum.Belli başlı analiz yöntemlerim var buraya konu açmıştım bilgilendirme amaçlı ama sanki reklam yapmışız felan gibi anında konu silindi bu kadar ezberci ve aceleci olmayın.Lafım size değilde konuyu kim sildiyse ona.liste tutman çok güzel, imrendim açıkcası
Bulursan banada söyleGoogle den satın almalılar düşük veriyor
Benimde 1 senedir 70 den bozan yer vardı forum dolduruyoduk paraya para atiyodular ana ekrandan silinmiş dahada bulamadim