『
『K』 『A』 『R』 『A』
Dediğin gibi de oldu helallEvin istatigi guzel 2 yi atar diye düşündüm ama
Dediğin gibi de oldu helallEvin istatigi guzel 2 yi atar diye düşündüm ama
Valla güzel orani oluyor bu liginde neyse aldık kacalim bu ligden varmi abi aklında maç güzel oluru var dedigin deneyelim benm şansımın sonuna geldik çünküDediğin gibi de oldu helall
Olmadı bitir ben istemiyorum ödül 2 kişiye ver yeniden devam et sen bilirsin tabiValla güzel orani oluyor bu liginde neyse aldık kacalim bu ligden varmi abi aklında maç güzel oluru var dedigin deneyelim benm şansımın sonuna geldik çünkü
DevamıValla güzel orani oluyor bu liginde neyse aldık kacalim bu ligden varmi abi aklında maç güzel oluru var dedigin deneyelim benm şansımın sonuna geldik çünkü
Valla bilemiyorum ki abi sana vermedeen olmaz oda gidelim neyse bir adim daha sansimiz varsa olurOlmadı bitir ben istemiyorum ödül 2 kişiye ver yeniden devam et sen bilirsin tabi
Dilediğin gibi yap bro şansın var yaparsın sen dikkatliceValla bilemiyorum ki abi sana vermedeen olmaz oda gidelim neyse bir adim daha sansimiz varsa olur
Korkanın çocuğu olmaz köy gelsınValla bilemiyorum ki abi sana vermedeen olmaz oda gidelim neyse bir adim daha sansimiz varsa olur
Saplaaa hadi bakalımHadi olsun be son adım gelirse dağıtım
Şey ben yeni katıldım da foruma bende katılabilir miyim role ?Hadi olsun be son adım gelirse dağıtım