Bu bir lütuf değil ki 5 mesaj ile 10 mesaj arasında fark var konuda kesin olan bir kural var 10 mesaj banada aynısı oldu geçmişte ben kabul ettim hak neyse o 10 mesaj şartını kim karşılamıyor ise ödül hakkıda olmamalıBurdaki herkes burda ve diğer forumda ve burda hergun etkinlik oluyor insanların gözünden kaçabilir herkes insan ama sen kalkıp çifte standart demen yanlış bu forumu diğer yerlerle karıştırma ben senin gönlün olsun diye ödülüm u sana verebilirim ama lütfen kimseyi suçlama hepimiz insanız gözümüzden kaçan olur
Evet gözünden kaçabilir bence sıkıntı yok ödülü alman lazım ama başkalarının gözünden kaçtığında da tölerans gösteriliyorsa sorun yok. Ödülü o alsın bu alsını boşver aldın ödülünü hayrını gör ona buna vereyim demene gerek yok.Burdaki herkes burda ve diğer forumda ve burda hergun etkinlik oluyor insanların gözünden kaçabilir herkes insan ama sen kalkıp çifte standart demen yanlış bu forumu diğer yerlerle karıştırma ben senin gönlün olsun diye ödülüm u sana verebilirim ama lütfen kimseyi suçlama hepimiz insanız gözümüzden kaçan olur
Almadım rahat ol teşekkür ederim beni düşündüğün içinEvet gözünden kaçabilir bence sıkıntı yok ödülü alman lazım ama başkalarının gözünden kaçtığında da tölerans gösteriliyorsa sorun yok. Ödülü o alsın bu alsını boşver aldın ödülünü hayrını gör ona buna vereyim demene gerek yok.
her şey ödülün hesaba geçmesine kadar , sonrası yok.. üzdüler gece vaktiÖDÜL ALANLAR NEDEN PAYLASIM YAPMADI RICA ETTIK OKADAR
adminim ben yaptım amaher şey ödülün hesaba geçmesine kadar , sonrası yok.. üzdüler gece vakti
ELINE SAĞLIKBen yazdım paylaştım admin
paylasmayanlar için demiştimadminim ben yaptım ama