Atin golleri atin
Tesekkur ederimKuponu düzelttim. Sadece Sassuolo maçından yatarsa kupon diğer kupon benim. Bu kupon tutarsa sana çekilişsiz +1 ödül verelim.
Hocam konuda 10 mesajı olan çekiliş bileti alsın dedim başlangıçta fakat herkes ödülü bölelim deyince çekiliş yapmadık ama etkinliğe katılanların kupon sonuçlandıktan sonra 15 dakika içinde burada olması şart çünkü çekiliş botu için biletleri sadece üyeler kendisi alabiliyor. Sen etkinliğin için sadece başarılar mesajı yazmışsın kupon başında dahi sinerjiye girmemişsin.Hocam etkinliğin bazen başında olup sonunda olamıyorsun bazen başını kaçırıp sonuna denk geliyorsun rahatsızdım ilaç falan alıp uyumuştum her etkinliğin sonunda olunamıyor bazen sağlık olsun bol kazançlarınız olsun ama başında olmayıp sadece sonunda olanlar alınca başlangıçta katılanlara haksızlık olmuyor mu neyse sağlık olsun karmaşık konular bol kazançlarınız olsun.
Tamam hocam sağlık olsun bol şanslar.Hocam konuda 10 mesajı olan çekiliş bileti alsın dedim başlangıçta fakat herkes ödülü bölelim deyince çekiliş yapmadık ama etkinliğe katılanların kupon sonuçlandıktan sonra 15 dakika içinde burada olması şart çünkü çekiliş botu için biletleri sadece üyeler kendisi alabiliyor. Sen etkinliğin için sadece başarılar mesajı yazmışsın kupon başında dahi sinerjiye girmemişsin.