geçen seneydi galiba, bana da 100 eklemişlerdi, 1K çekmiştimBu site 2 sene önce beni arayıp 2.000 TL çevrimsiz nakit deneme bonusu verdi. 6.000 yapıp çekmiştim 5 dakikada ödediler. Sağlam sitedir. Jeton un resmi sitesinde reklamları falan vardı
geçen seneydi galiba, bana da 100 eklemişlerdi, 1K çekmiştimBu site 2 sene önce beni arayıp 2.000 TL çevrimsiz nakit deneme bonusu verdi. 6.000 yapıp çekmiştim 5 dakikada ödediler. Sağlam sitedir. Jeton un resmi sitesinde reklamları falan vardı
BEYLER SONUC ÇEVRİM TAMAMLANMADI OLARAK REDDEDİLDİ FAKAT BONUSDAN ÇEKİLEBİLİR NAKİTE DÖNMÜŞTÜ BELKİDE DOĞRUDUR TAMAMLANMAMIŞTIR TAMAMLAMAK İÇİN GİRDİM HER OYUNU BANA KARŞI DOLDURMUŞLAR PARA BİTTİ ARKADAŞLAR İYİDİR KÖTÜDÜR BİLEMEDİK BENCE ÇEVRİM EVRİMLEŞDİ BİLE FAKAT SAYMADIMDAN DOLAYI KONUYU SONUCA VARDIRAMADAN SONLANDIRDIKEkli dosyayı görüntüle 8583
4 Saat oldu finans birimi devrede filmin sonu hüzünlü yan yattı çamura battı gibi gibi hayırlısı
geçmiş olsunBEYLER SONUC ÇEVRİM TAMAMLANMADI OLARAK REDDEDİLDİ FAKAT BONUSDAN ÇEKİLEBİLİR NAKİTE DÖNMÜŞTÜ BELKİDE DOĞRUDUR TAMAMLANMAMIŞTIR TAMAMLAMAK İÇİN GİRDİM HER OYUNU BANA KARŞI DOLDURMUŞLAR PARA BİTTİ ARKADAŞLAR İYİDİR KÖTÜDÜR BİLEMEDİK BENCE ÇEVRİM EVRİMLEŞDİ BİLE FAKAT SAYMADIMDAN DOLAYI KONUYU SONUCA VARDIRAMADAN SONLANDIRDIK
Kardeş güzel hikaye. Resmî sponsorluk yok, kim parayı basarsa jetona sponsor olur. Böyle ağzı kokmuş büroları övmeyin bedava.Bu site 2 sene önce beni arayıp 2.000 TL çevrimsiz nakit deneme bonusu verdi. 6.000 yapıp çekmiştim 5 dakikada ödediler. Sağlam sitedir. Jeton un resmi sitesinde reklamları falan vardı
La olum dediği doğru bizzat ben de görmüştüm jetondaKardeş güzel hikaye. Resmî sponsorluk yok, kim parayı basarsa jetona sponsor olur. Böyle ağzı kokmuş büroları övmeyin bedava.
Jeton sponsoru herkes olur diyorum, dikkatli okursan (Bas parayı ol sponsor) Sultanbet bile sponsordu, çoğu vukuatlı büro reklamını yaptırdı jetona.La olum dediği doğru bizzat ben de görmüştüm jetonda
doğrudur jeton eskidi artıkJeton sponsoru herkes olur diyorum, dikkatli okursan (Bas parayı ol sponsor) Sultanbet bile sponsordu, çoğu vukuatlı büro reklamını yaptırdı jetona.
Tarafın desteği Melis tav etti konuşma uslübü ofsaytdoğrudur jeton eskidi artık