Bol şansSPONSOR SİTE : FİXBET
KASA : 150 TL
ÖDÜL : 2 KİŞİYE 150 TL
BİZLERE BU KONUDA DESTEKLERİNİ ESİRGEMEYEN VE BU ROLLE UYGUN GÖREN @Forum365 @Casper001 @Zagor1940 VE AKLIMA GELİP İSMİNİ UNUTTUM BÜTÜN DAİMİ DEĞER VERDİĞİM VE SAYGI DUYDUGUM İNSANLARA TEŞEKKÜR EDERİM
İLK MAÇIMIZ TRABZON SPOR-KARAGÜMRÜK
TAHMİN : İY 1.5 ÜST
HERKESE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM
Bol şansSPONSOR SİTE : FİXBET
KASA : 150 TL
ÖDÜL : 2 KİŞİYE 150 TL
BİZLERE BU KONUDA DESTEKLERİNİ ESİRGEMEYEN VE BU ROLLE UYGUN GÖREN @Forum365 @Casper001 @Zagor1940 VE AKLIMA GELİP İSMİNİ UNUTTUM BÜTÜN DAİMİ DEĞER VERDİĞİM VE SAYGI DUYDUGUM İNSANLARA TEŞEKKÜR EDERİM
İLK MAÇIMIZ TRABZON SPOR-KARAGÜMRÜK
TAHMİN : İY 1.5 ÜST
HERKESE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM
MANU TAM ŞİKECİ TAKIM CİDDİ ANLAMDA ANLADIM BUNU BUGÜNa.madrid ilk ayrı yeniliyordu manu güzel kuponu yedi yaaa
Foruma bir arkadaşımı davet etım onu üzeni yakarım duyuru geç kral k. Adı emrah 5454Biz hazırız Sinan. Forum365'de yıkılmayan son kale sensin. Gözümüz, kulağımız, kalbimiz 19:00'da Trabzon'da. Seni Allah'a kuponu şeytana emanet ediyoruz. Vira bismillah
Foruma bir arkadaşımı davet etım onu üzeni yakarım duyuru geç kral k. Adı emrah 5454
biraz insanalrı tehdit eder gibisin kardesimForuma bir arkadaşımı davet etım onu üzeni yakarım duyuru geç kral k. Adı emrah 5454
Foruma bir arkadaşımı davet etım onu üzeni yakarım duyuru geç kral k. Adı emrah 5454
biraz insanalrı tehdit eder gibisin kardesim