Headhunter54
Forum365 Üyesi
27-45
Abi sen niye her seye sorun çıkartıyorsun her basket skorunu yazmak takipmi oluyor ben arada yapılan yorumları okumak cevap yazmak sohbet etmekse istiyorum bir mesaj yazasıta 3 sayfa mesaj oluyor. Gecenin yarısı adamlar oturupburda mesaj sayıyor 1 periyotta 8 sayfa mesaj olduyazık ginahListe belli 4 tane adam var 10 mesaji doldurdu yatalim ozaman
ne dedikde yatalim ozaman dedik kardesim bakip buraya yazilmayacaksaAbi sen niye her seye sorun çıkartıyorsun her basket skorunu yazmak takipmi oluyor ben arada yapılan yorumları okumak cevap yazmak sohbet etmekse istiyorum bir mesaj yazasıta 3 sayfa mesaj oluyor. Gecenin yarısı adamlar oturupburda mesaj sayıyor 1 periyotta 8 sayfa mesaj olduyazık ginah
katılabilirşiym kardesimListe belli 4 tane adam var 10 mesaji doldurdu yatalim ozaman
anlaştık dostAbi sen niye her seye sorun çıkartıyorsun her basket skorunu yazmak takipmi oluyor ben arada yapılan yorumları okumak cevap yazmak sohbet etmekse istiyorum bir mesaj yazasıta 3 sayfa mesaj oluyor. Gecenin yarısı adamlar oturupburda mesaj sayıyor 1 periyotta 8 sayfa mesaj olduyazık ginah
saniye başı yazamam eger saniye başı yazaılcaksa katılmıcamAbi sen niye her seye sorun çıkartıyorsun her basket skorunu yazmak takipmi oluyor ben arada yapılan yorumları okumak cevap yazmak sohbet etmekse istiyorum bir mesaj yazasıta 3 sayfa mesaj oluyor. Gecenin yarısı adamlar oturupburda mesaj sayıyor 1 periyotta 8 sayfa mesaj olduyazık ginah