Beni getiren insan güzel tabiki güzel olacak zamanla taniriz birbirimizi artikilk öncelikle hoş gelsin kardeşim sefalar getirdin..şunu dürüstlükle söylim çok güzel bir yere geldin
Beni getiren insan güzel tabiki güzel olacak zamanla taniriz birbirimizi artikilk öncelikle hoş gelsin kardeşim sefalar getirdin..şunu dürüstlükle söylim çok güzel bir yere geldin
inş kardeşim..ben sinan memnun oldum tanıştıgıma..nerelisin ne iş ile meşgulsünBeni getiren insan güzel tabiki güzel olacak zamanla taniriz birbirimizi artik
Antep 39inş kardeşim..ben sinan memnun oldum tanıştıgıma..nerelisin ne iş ile meşgulsün
yaş kaç
ben ustam diye hitap edeyim aramızda 4 yaş fark var sonuçta saygı önemlidirAntep 39
Insan kendini bilsin yaşın bir önemi yok kardeşim bastacisinben ustam diye hitap edeyim aramızda 4 yaş fark var sonuçta saygı önemlidir
olsun ustam bizi küçükken naısl eğittilerse çizgimizden şaşmayız çok memnun oldum.Tatlının başkenti antep birde kebabı)Insan kendini bilsin yaşın bir önemi yok kardeşim bastacisin
Sen nerelisinolsun ustam bizi küçükken naısl eğittilerse çizgimizden şaşmayız çok memnun oldum.Tatlının başkenti antep birde kebabı)
ben aslen Giresun ancak doğma büyüme İstanbul..5 ay oldu evlendim nevşehire geldim şimdide işte iş sıkıntı ama havası suyu mükemmel benim için değişiklik olduSen nerelisin
aynen öle ustadım..katılmadıysan sponsor sitelerin etkinliğine katıl akşam güzel keyif oluyor liverpool-chealse maçı etkinlikleriBacalarin şehri o taraf biraz ters sen deniz adamı sayilirsin direk doğa manzaralı yere geçmişsin denizden olsun vstanimizin her toprağı kutsaldir