Matthews
VIP Üye
@CruzeKron, xlarge kanka sıkıntılı alt yapı bide bu kamiller 5 siteyiz diye geciniyorlar
@CruzeKron, xlarge kanka sıkıntılı alt yapı bide bu kamiller 5 siteyiz diye geciniyorlar
He bide fenerbeybet ambet felan filan var bu siteden gecen sene oynadim 350 lirayi vermediler mazeret neymis 3 ihtimal oynucazmisiz sacmalik@CruzeKron, xlarge kanka sıkıntılı alt yapı bide bu kamiller 5 siteyiz diye geciniyorlar
Prizmabet baska ya gecenlerde birisinin 7 k sini 200 200 odeme cikarmislar bende cocuga dedim bak ne guzel yevmiye ye baglamis daha iyi ise gitmis gibi verecekler sana dedim@asus1995, Slot da bile kazanç sınırı var, gerçi kimse prizmabetin önüne geçemez taksitli ödeme
Hangi oyunda patlattin@asus1995, benim 1 k 150 olarak ödediler günde 3 çekim rezillik. Ama zorlarina gitti 29 liraya slot patladi karakter ve şeref yoksunlari 1k para para değil onlar için. Sektör bu kadar acınacak halde.
Geçmiş olsun.. ufak ufak çekim vermeye devam et.. çekim yöntemlerini değiştir.. bir kere ödedilermi arkası gelir gibi.. arkadaşların dedigi gibi sinirlenip paranı eritme..bekle sonuna kadar..5 gündür çekim için oyalaniyorum betbey tarafından, var mi bu sorunu yasayan
Son 2 redin bildirimi bu da , diğer bildirimleri sildim. Her gün sonunda 12 civarı red olup yeniden talep ve deniyorGeçmiş olsun.. ufak ufak çekim vermeye devam et.. çekim yöntemlerini değiştir.. bir kere ödedilermi arkası gelir gibi.. arkadaşların dedigi gibi sinirlenip paranı eritme..bekle sonuna kadar..