haklısın@asus1995, forumu katman ironi dedim adama haklı da çıktım yarın bir gün başka isimle gelir yine. Gotu sıkışan forumu katıyor bence bu tarz konular onay verilmemeli dost. İşinize karışmam ama durum bundan ibaret @CruzeKron
haklısın@asus1995, forumu katman ironi dedim adama haklı da çıktım yarın bir gün başka isimle gelir yine. Gotu sıkışan forumu katıyor bence bu tarz konular onay verilmemeli dost. İşinize karışmam ama durum bundan ibaret @CruzeKron
Ben her forumda soyluyom 500 mesaji olmayan konu acmamali dagitim yapsada yapmasa once bi emek versin bak mesela ben mayis 20 den agustosa kadar hic bir foruma girmedim ama cogu forumda 500 den fazla mesajim vardir@asus1995, forumu katman ironi dedim adama haklı da çıktım yarın bir gün başka isimle gelir yine. Gotu sıkışan forumu katıyor bence bu tarz konular onay verilmemeli dost. İşinize karışmam ama durum bundan ibaret @CruzeKron
zamanında ben de çok yaşadım bu durumu@CruzeKron, birde çok antipatik geliyor bana, adamın bir mesajı var yok forumdan görüp üye oldum aff bannerine tiklamamistir bile kamil
Ya çoğu arkadas gruplarinda cagirmayla geliyo gelirlermi foruma@asus1995, Ödülün de parasında pulunda gözüm yok olmaz, en nefret ettiğim şey birinin arkasına sığınıp bir şey beklemek. Bu eleman da aldı parasını yürüdü, konuyu görüp tebrik eden arkadaşlar buyrun chat alanına gelin 2 muhabbet edelim.
Dogru tespit@asus1995, ben onlara ölucu tayfa diyorum Twitter tayfası, deniz diye biri var adam uyumuyor 24 saat kokuyu aldıgi gibi yapışıyor geçen geldi etkinliğe duvarına tıkladım parmak atmadığı yer yok