Valla ben dun sordum para yatircaktim cekimleri gondermiyomusunuz dedim kapatti yüzüne sohbetiBunlar battı mi noldu acaba , yatacaklar gibi geliyor paramın üstüne
Valla ben dun sordum para yatircaktim cekimleri gondermiyomusunuz dedim kapatti yüzüne sohbetiBunlar battı mi noldu acaba , yatacaklar gibi geliyor paramın üstüne
Kankam Twitter da 5 K lık hesabım var 1-2 de arkadaşım var yardımcı olmaya çalışırız sana kaç saat verdiler inceleme içinİnceleme bitene kadar beklicem ondan sonra biseyler yapicam ben de sonuca göre , birkaç güne inceleme bitti yatırıyoruz ya da vermiyoruz derler , şimdilik onu bwklemeye geçtim. Vermezlerse her yerde duyururum olayı bakalım
En fazla 3 güne bitmesi lazım . Çok uzun gibi duruyo ama 8 gün oldu bekliyorum zaten , 3 gün daha beklicem . Tabi bu Max süre , daha erken de haber gelebilir. Burdan son durumu yazıyor olurum zaten , yatarsa çekiliş falan da accamKankam Twitter da 5 K lık hesabım var 1-2 de arkadaşım var yardımcı olmaya çalışırız sana kaç saat verdiler inceleme için
10k cekim yollandi demislee sen cekim yapmadim demistinGelen bilgi
Evet hesap kapandıysa dolandırıcı oldukları tescillendi.. bütün sosyal medya hesaplarına mesaj bırakalım arkadaşlar.. bu yanlarına kar kalmasın.. afişe edelim hep birlikte..Betbey hesabımı kapatmış ödeme yapmıyor , dolandırıcı oldukları tescillendi