Haklısın vallahiKardeşim ben sana güzelce açıkladım, kuralı oku, site zaten leş site. İyi niyetli olsa seni bir kere uyarırlardı. 300 lira için bakiyeni silmiş. Bunları ayakta tutan tokatçı forumlar zaten
Haklısın vallahiKardeşim ben sana güzelce açıkladım, kuralı oku, site zaten leş site. İyi niyetli olsa seni bir kere uyarırlardı. 300 lira için bakiyeni silmiş. Bunları ayakta tutan tokatçı forumlar zaten
28 Ağustos 2021 de belirledik forum kurallarını. Ne yazıldıysa onu uyguluyoruz. Bazen üzülüyoruz yardımcı olmak istiyoruz ama böyle bir anda savaş varmış gibi atlanınca kusura bakmasın kimse.@CruzeKron Allahına kurban sonunda doğru olan yolu buldun.
Şu yazıya tav oldum, başka forumun değerli üyesiyiz, o an direk sövme moduna çektim. O zaman git değerli olduğun forumdan yardım iste28 Ağustos 2021 de belirledik forum kurallarını. Ne yazıldıysa onu uyguluyoruz. Bazen üzülüyoruz yardımcı olmak istiyoruz ama böyle bir anda savaş varmış gibi atlanınca kusura bakmasın kimse.
250 attım kaybettim diyelim@CruzeKron odeonbet ilk yatırıma 250 liraya kadar iade veriyor verdiği iade direk çekiliyor kaçırma
Evet 250 ekliyorlar direk çekiyorsun250 attım kaybettim diyelim
Çekilebilir 250 mi ekliyorlar
Bana mail gelmemişEvet 250 ekliyorlar direk çekiyorsun
Bana mail gelmemiş