39 40 BIN TL CIVARI HOCAM KAZANNMIŞSINDIR HOCAMBu 3 lü kombine kazandı. Ne kadar basıp ne kadar kazanmışımdır tahmin eden ilk 3 kişiden en çok yaklaşanına direkt 2000 göndereceğim. Bol şans
18 20 K ARASI BIR KAZANC HIBI DÜŞÜNÜYORUMBu 3 lü kombine kazandı. Ne kadar basıp ne kadar kazanmışımdır tahmin eden ilk 3 kişiden en çok yaklaşanına direkt 2000 göndereceğim. Bol şans
SEN NERELERDESIN YA BI GITTIN TAM GITTIN HOCAM18 20 K ARASI BIR KAZANC HIBI DÜŞÜNÜYORUM
U ARADA TEBRİK EDERIM HOCAM GUZEL MACLAR
Hocam bazi sikintilarim vardi onlari cozdum allaha sukur bundan sonra buralardayim eskisi gibi insallahSEN NERELERDESIN YA BI GITTIN TAM GITTIN HOCAM
SORUNLAR HALLEDILDIYSE COK GUZEL HOCAM AMA ARAYI BU KADAR AÇIK TUTMA BUNDAN SONRAHocam bazi sikintilarim vardi onlari cozdum allaha sukur bundan sonra buralardayim eskisi gibi insallah
Çok basıp çok kazanmışsindir ustat ama beni listeye alirmisin bilmemBu 3 lü kombine kazandı. Ne kadar basıp ne kadar kazanmışımdır tahmin eden ilk 3 kişiden en çok yaklaşanına direkt 2000 göndereceğim. Bol şans
35k civarı hocam tebriklerBu 3 lü kombine kazandı. Ne kadar basıp ne kadar kazanmışımdır tahmin eden ilk 3 kişiden en çok yaklaşanına direkt 2000 göndereceğim. Bol şans
bana göre 5 veya 7k arasında birşey basmışsındır hocamBu 3 lü kombine kazandı. Ne kadar basıp ne kadar kazanmışımdır tahmin eden ilk 3 kişiden en çok yaklaşanına direkt 2000 göndereceğim. Bol şans