En nezihHoşgeldınız duygu hanım formumuza burası turkıyenın en nezıh yerlerınden bırısıdır dogru adrestesınız
En nezihHoşgeldınız duygu hanım formumuza burası turkıyenın en nezıh yerlerınden bırısıdır dogru adrestesınız
BencedeHahahahahaa
Abla harbiden seni benim dusmanlarimdan biri sandim cidden ama cidden kusura bakma bende Ankaralıyim ama foruma İzmir'den katılıyorum sende beni begendiysen kalp atabilirsin yoksa yoksaya bilirsin teşekkürlerÇok ayıp biliyormusun soledigin .
Kişi kendinden bilir işi sen bolesin demekki
Valla ağlayacam bak simdi yapmaBencede
Dediğim gıbı takma bunu boş konuşurÇok ayıp biliyormusun soledigin .
Kişi kendinden bilir işi sen bolesin demekki
Bu yalakayi burdan biri alsinDediğim gıbı takma bunu boş konuşur
Abisi sana kemik atımı benBu yalakayi burdan biri alsin
İstemiyorum seni takip etme kasvetli olduğun Ankaradan mis meğer. Neyse bana yazma sen seni tanımıyorum beni kendinle muhatap etme belki senin yaşın kadar çocuğun olabilir sözlerinize dikkat lutfenAbla harbiden seni benim dusmanlarimdan biri sandim cidden ama cidden kusura bakma bende Ankaralıyim ama foruma İzmir'den katılıyorum sende beni begendiysen kalp atabilirsin yoksa yoksaya bilirsin teşekkürler
Güzel laftı hak edene hakını vermek gerekırİstemiyorum seni takip etme kasvetli olduğun Ankaradan mis meğer. Neyse bana yazma sen seni tanımıyorum beni kendinle muhatap etme belki senin yaşın kadar çocuğun olabilir sözlerinize dikkat lutfen
İstemiyorum seni takip etme kasvetli olduğun Ankaradan mis meğer. Neyse bana yazma sen seni tanımıyorum beni kendinle muhatap etme belki senin yaşın kadar çocuğun olabilir sözlerinize dikkat lutfen