Matthews
VIP Üye
paf çok rahat geldi aslında suç bende acele ettim 12.30 seansı ayarlarım dedim saate baksam 7 neyse 2saat sonra ak *** karagöt çıkacak meydanavardır bir hayır dicem de hayır olsa paf yatardı
paf çok rahat geldi aslında suç bende acele ettim 12.30 seansı ayarlarım dedim saate baksam 7 neyse 2saat sonra ak *** karagöt çıkacak meydanavardır bir hayır dicem de hayır olsa paf yatardı
gelir gelir beklemedeyizpaf çok rahat geldi aslında suç bende acele ettim 12.30 seansı ayarlarım dedim saate baksam 7 neyse 2saat sonra ak *** karagöt çıkacak meydana
ya eskiden eyvallah üzülüyordum ama şuan gram üzülmüyorum böyle olaylara
gol 1 1Seni mi kıracağım al sana özel, 12.30 seansında paf takımlarına üst oynamak yerine abilerine oynamışım ulan pronet bunda da var bir hayır
Ekli dosyayı görüntüle 6111
Öncelikle çok geçmiş olsun lütfen her yeni açılan siteye itibar etmeyin. 30'a yakın tipster ile çalışan bir büro bu sanırım. Hiç tipsterlara danıştın mı?Siteye 1000 Yatırım Var çekim 0
Bu gün 130 Yatırdım %50 bonus Aldım çevrimsiz Dendi çevrimsiz
62 TL bonus ile Westham İlk Yarı İki Oynadm
Ana Paramla basket handikap Nancy ms :0 oynadım Ana Paramla Neymiş Handikap Falan Almışım Konu Ödeme Gelince Site ödeme Yapmıyor Herkez Görsün
393 TL Çevrim İsdediler Nasıl Oluyor 393 Çevrim İsdeniyor . Ana para 130 TL kazandm Para göz Koydular ödemediler
neymiş Bonus 5 kat 325 TL çeke bilirmişim Ee Ana paaram 130 TL 10 Katı yazıyor kurallarda Her uzak Dursun
bazı Telegram Ve tipster bozuntular bunlar Affilletesi
Piyasada Vurgun Yapacak Sitelerden Bir tanesi Ben Yandım Siz Yanmayın
Kardeşim kusura bakma şimdi bakabildim, kız arkadaşım ile yemekteydim yanında bakamıyoru patlarız payfix at özeldennwonladik
sıkıntı değil senin canın sağolsun afiyet olsunKardeşim kusura bakma şimdi bakabildim, kız arkadaşım ile yemekteydim yanında bakamıyoru patlarız payfix at özeldenn
eski mesaja dm attım ama geldi mi bilmiyorum haber edersinKardeşim kusura bakma şimdi bakabildim, kız arkadaşım ile yemekteydim yanında bakamıyoru patlarız payfix at özeldenn