Estağfurullah, ben kan bağışına teşvik etmek için yazıyorum, bir kan 3 hayat kurtarır unutma.Hakaret üstü kapalı yapılınca da hakarettir.Anlamıyorsanız zekanızı kontrol edin.Ya da benim yazdıklarıma kadını9m diye sürekli özürlü yorumunda bulunmayın.Malüm beyinsel tembellikte bir özürdür.
Kadın düşmanlığı mı sen baya komik bir kadınsın. Burada ki her üye bizim için değerlidir bende üyeyiyim. Senin beyin fonksiyonların değişik çalışıyor, anlam veremiyorum senin yaşın beni ilgilendirmez, istersen 150 yaşında ol. İlk önce ne yazdığını bil beni başkaları ile karıştırma…Hiçbir şekilde konuştuklarına yorum yapmadığım kişi neden sürekli bana hakaret eder ki?Kadın düşmanlığı var anlıyorum.Çünkü forumda hiç bir erkeğe bu tarz bir konuşması yok.Karşıma çıksa korkar kaçar bu klavye delikanlılığıysa yazık klavyeye.Yazdıklarıma yorumda bulunma adını telaffuz etmediğim kişi.Ben senden 30 yaş büyüğüm yeter artık!
Ağzını topla! Ne dediğini bil, 1 seneyi geçik buradayım nerden türedin geldin böyle tek kadın üye gibi kaprislere girdin bilmiyorum. Kötü sözlerini sana iade ediyorum Allahın ruh hastası !!!Allah belanı versin diyorum Mathews pisliği.Dahada bu foruma yazmam eğer sana ciddi bir uyarı gelmezse.Resmen taciz ediliyorum ve kimse birşey yapmıyor bu pisliğe
Kurnaz mesajını değiştirme ! Kimsen haddini bil kadınsın, yazarken dikkatli yazıyorum ama had bilmez isen had bildiririm!!!
Aynı kişimisiniz?Ya da bana yazılanı sürekli görmüyor modunda olmak erkek dayanuışması mı?mathews diye biri sürekli bana hakaret etmekte.Taciz etmek rahatsız etmek anlamında kulalnıldı orada başka yerlere çekilmesin.Arkadaşınız sürekkli benim laflarıma girip hakaraerte varan kelimeler kullanıyor.Forum yöneticisi dedikelrini ben rahatsız olduğumdan s,iliyor.Sizden beklemezdim bunu.Mathews ditye birinden rahatsızım benyok artık, ne olmuş burda ya. Hakaret falan , ben tacize falan şahit olmadım en aktif üyelerdenim.. bir anlayamamazlık hakim sanırım