Bu etkinlik ne zaman başlıyor @Casper001 knk
şuan aktıf kanka katılımlar devam edıyor yogun mac bultenı oldugu gun aktıf edıcem mac yokken riske gerek yok hemde daha canlı heycanlı olur o gun zaten persembe ya da cuma dusunuyoruz
Bu etkinlik ne zaman başlıyor @Casper001 knk
Tmm knkşuan aktıf kanka katılımlar devam edıyor yogun mac bultenı oldugu gun aktıf edıcem mac yokken riske gerek yok hemde daha canlı heycanlı olur o gun zaten persembe ya da cuma dusunuyoruz
TeşekkürlerEkli dosyayı görüntüle 20578
HER HAFTA İKİ GÜN TARAFIMIZDAN ROL VERİLECEKTİR NAKİT ŞEKİLDE HEDEF KONULUP ROLLERİ KONUSUYLA BİRLİKTE DAĞITIM MİKTARINI SİZ BELİRLEYECEKSİNİZ...!!!
BİZLER SADECE BİR DİĞER ROLE KASA OLMASI SEBEBİYLE SİZE SPONSOR OLDUĞUMUZ TUTARI GERİ ALACAGIZ...!!!
DAHA SONRASINDA DAĞITIM VE LİSTECİ ÜCRETİNİ SİZLER BELİRLEYECEKSİNİZ...!!!
YANİ PARA BİZDEN KAZANMAK SİZDEN...!!!
ROL VERİLECEK KİŞİLERİ KONUYA YORUM OLARAK KATILIM YOLUYLA BELİRLEYİP ÇEKİLİŞ YAPARAK BELİRLEYECEĞİZ....!!
ÖNEMLİ NOT : SPONSOR OLACAĞIMIZ KULLANICILARIMIZIN FORMUMUZ DA OLAN BUROLARDAN VE LINKTEN UYE OLMALARI ZORUNLUDUR.
HERKESE BOL ŞANSLAR....!!!!
Tebrikler qüzel etkinlik herkese bol şansEkli dosyayı görüntüle 20578
HER HAFTA İKİ GÜN TARAFIMIZDAN ROL VERİLECEKTİR NAKİT ŞEKİLDE HEDEF KONULUP ROLLERİ KONUSUYLA BİRLİKTE DAĞITIM MİKTARINI SİZ BELİRLEYECEKSİNİZ...!!!
BİZLER SADECE BİR DİĞER ROLE KASA OLMASI SEBEBİYLE SİZE SPONSOR OLDUĞUMUZ TUTARI GERİ ALACAGIZ...!!!
DAHA SONRASINDA DAĞITIM VE LİSTECİ ÜCRETİNİ SİZLER BELİRLEYECEKSİNİZ...!!!
YANİ PARA BİZDEN KAZANMAK SİZDEN...!!!
ROL VERİLECEK KİŞİLERİ KONUYA YORUM OLARAK KATILIM YOLUYLA BELİRLEYİP ÇEKİLİŞ YAPARAK BELİRLEYECEĞİZ....!!
ÖNEMLİ NOT : SPONSOR OLACAĞIMIZ KULLANICILARIMIZIN FORMUMUZ DA OLAN BUROLARDAN VE LINKTEN UYE OLMALARI ZORUNLUDUR.
HERKESE BOL ŞANSLAR....!!!!
Teşekkürler
Tebrikler qüzel etkinlik herkese bol şans
@Casper001,
Hadi başlayalım abi akşam güzel maçlar var