Matthews
VIP Üye
Kardeş sürekli aynı terane? Ekmek çıkmaz buradan. Oraya güvendiyse orada aktif olmaya devam et belki çözerlerBu site başka yerde sponsor formu var orda formu sikine takmıyor yada hod formla ortak olarak bu işi yapiyor
Kardeş sürekli aynı terane? Ekmek çıkmaz buradan. Oraya güvendiyse orada aktif olmaya devam et belki çözerlerBu site başka yerde sponsor formu var orda formu sikine takmıyor yada hod formla ortak olarak bu işi yapiyor
Bets10 her sitesi ortak kuralı var max 24 saat diye. Amaç para kalmasın götü kurtarayım derdinde olurlarGeçen yine burda bir üye konu açmışti sponsor firma 16 saat oldu ödeme yapmadı parayı alirsam etkinlik yaparim ayagı, ondan sonra yok oldu... eger parayi alamasaydi burda kırkkere daha sızlanirdi, vay sponsor firma vay param kaldi vayda vay...ama almışki bi daha sesi çıkmadı, nerde sözde yapacagı etkinlik... çok uyanıklarya
Bu anlattığın son yardımcı olmamızdı. Daha sittin sene bizim referans üyemiz değilse kimseye yardım etmeyeceğiz. İyice keriz yerine konuluyoruz.Geçen yine burda bir üye konu açmışti sponsor firma 16 saat oldu ödeme yapmadı parayı alirsam etkinlik yaparim ayagı, ondan sonra yok oldu... eger parayi alamasaydi burda kırkkere daha sızlanirdi, vay sponsor firma vay param kaldi vayda vay...ama almışki bi daha sesi çıkmadı, nerde sözde yapacagı etkinlik... çok uyanıklarya
Aynen katılıyorum...Bu anlattığın son yardımcı olmamızdı. Daha sittin sene bizim referans üyemiz değilse kimseye yardım etmeyeceğiz. İyice keriz yerine konuluyoruz.
10bin tl yi kaptı daha burayla işi olurmu... belki bir yerde daha mağdur olursa uğrar buraya, çünkü bunlarda utanma arlanmada aramıyacaksın...Bu anlattığın son yardımcı olmamızdı. Daha sittin sene bizim referans üyemiz değilse kimseye yardım etmeyeceğiz. İyice keriz yerine konuluyoruz.
Buralara birdaha uğrarsa sen biliyorsun bunu zaten, ses edersin. Olur da unutabilirsem hatırlatırsın şutlarız onu.10bin tl yi kaptı daha burayla işi olurmu... belki bir yerde daha mağdur olursa uğrar buraya, çünkü bunlarda utanma arlanmada aramıyacaksın...
Unutmam...insallah magdur olurda düşer..Buralara birdaha uğrarsa sen biliyorsun bunu zaten, ses edersin. Olur da unutabilirsem hatırlatırsın şutlarız onu.
İllaki sorun yaşayacak eminim bunaUnutmam...insallah magdur olurda düşer..