Kk12
Forum365 Üyesi
Kankacim ne sorunudan bahsediyorsunİllaki sorun yaşayacak eminim buna
Kankacim ne sorunudan bahsediyorsunİllaki sorun yaşayacak eminim buna
Konunun muhatabı sen değilsin dost, başka bir üye hakkında görüştük.Kankacim ne sorunudan bahsediyorsun
10 bin çekim yapan bir üye vardı sponsorumuzdan, para ödenirse şu kadar dağıtacağım falan demişti.. sonrası malumNe olmuş arkadaşlar
İyilik melakesiyim sevap kasıyorum@CruzeKron Günaydın . Uzun zamandır diyorum Yardımcı olma geç iyilik melakesi sen misin forum camiasında
Tamam enayiİyilik melakesiyim sevap kasıyorum
Ödemez kanka başkan hesabı açsın çekimi o yapsın 10 bin TL size dagitsin bunu ben başkana özelde yazdım zaten ödemesi mümkün değil ana parayı ödesin yardımı istedim ana parayı bile ödemez niye yalan boş yorum yapim bırak 16k bir 1k ödesin 500 TL burda dağıtım söz veriyorum ama Site ödemezTamam enayi
Şuanda en iyi ödeme yapan siteleri yazım vbet Betnano dinamobet marsbet celtabet hiltonbet parmabetÖdemez kanka başkan hesabı açsın çekimi o yapsın 10 bin TL size dagitsin bunu ben başkana özelde yazdım zaten ödemesi mümkün değil ana parayı ödesin yardımı istedim ana parayı bile ödemez niye yalan boş yorum yapim bırak 16k bir 1k ödesin 500 TL burda dağıtım söz veriyorum ama Site ödemez