Bir yazıya bende çok üzüldüm hiç girmemişiz Foruma sankiÜzüldüm bu yorumuna ne diyeyim katkımız yokmuş madem
Bir yazıya bende çok üzüldüm hiç girmemişiz Foruma sankiÜzüldüm bu yorumuna ne diyeyim katkımız yokmuş madem
Belli sadece ödüllü kupınlarda varsın para önemli olmadığı içinPara meselesi degil
Biz ona takılmadık ki 10 tl içinde trip atmıyoruz sen 10 tl icin FOrmu ayağa kaldıranlara bak sanki 10 tl hayat kurtaracakBEN DİLİNİ KULLANMAYI UNUTUN,SİZ DİLİ YANİ SAYGI DİLİ İLE KONUŞUN RİCA EDİYORUM....GÜN İÇİNDE BU ŞEKİL UFAK UFAK DAĞITIMLARI YAPICAZ....10 TL ALAMADIM DİYE KÜSÜP GİDİCEK OLAN GİDEBİLİR,BİZE ÖYLE İNSANLAR LAZIM DEĞİL....
Usta 10 meselesi degil terbiyesizler varBEN DİLİNİ KULLANMAYI UNUTUN,SİZ DİLİ YANİ SAYGI DİLİ İLE KONUŞUN RİCA EDİYORUM....GÜN İÇİNDE BU ŞEKİL UFAK UFAK DAĞITIMLARI YAPICAZ....10 TL ALAMADIM DİYE KÜSÜP GİDİCEK OLAN GİDEBİLİR,BİZE ÖYLE İNSANLAR LAZIM DEĞİL....
Kardesim yazma paparanı atPara meselesi degil
Tesekkürler o ödül avcıları olanlar varya sadece ödüllü kuponda onlara verirsin iyi günlerBEN DİLİNİ KULLANMAYI UNUTUN,SİZ DİLİ YANİ SAYGI DİLİ İLE KONUŞUN RİCA EDİYORUM....GÜN İÇİNDE BU ŞEKİL UFAK UFAK DAĞITIMLARI YAPICAZ....10 TL ALAMADIM DİYE KÜSÜP GİDİCEK OLAN GİDEBİLİR,BİZE ÖYLE İNSANLAR LAZIM DEĞİL....
Biz ona takılmadık ki 10 tl içinde trip atmıyoruz sen 10 tl icin FOrmu ayağa kaldıranlara bak sanki 10 tl hayat kurtaracak
Laf söyle sonra terbiyesiz deUsta 10 meselesi degil terbiyesizler var