Hiç insaf yok bunda günlük 27 fix diyo.Abi muhaebeci lazimmi
Hiç insaf yok bunda günlük 27 fix diyo.Abi muhaebeci lazimmi
27 mi kaldı olm artık piyasada banka bile 20 lik 10 lukları almıyor evde birikti yaHiç insaf yok bunda günlük 27 fix diyo.
Harama bulastigimizdan beri yüzümüz gülmüyor ustaOlsun ne guzel
Herkes zengin olsun insallah
Kim neyi hak ediyorsa helali ile
Demin yolda 2 10 luk buldum yoldan insanlar geçiyordu geçtiler sonra aldım edep sen ne güzel şeysin öyle deme 2 Beypazarı limonlu aldım27 mi kaldı olm artık piyasada banka bile 20 lik 10 lukları almıyor evde birikti ya
Onemli olan ne niyetli olarak bu illeti oynadigin..Harama bulastigimizdan beri yüzümüz gülmüyor usta
Churcill iyi gider)Demin yolda 2 10 luk buldum yoldan insanlar geçiyordu geçtiler sonra aldım edep sen ne güzel şeysin öyle deme 2 Beypazarı limonlu aldım
Benim hiç öyle bir niyetim yok kazanıp gitmek değilde kazanmadan birakmak kaç defa şu meseleyi duzeltim oynamicam düze cikaym elimi surmucem dedim ne düşler ne ovalar baharlara çıktık birakamadikOnemli olan ne niyetli olarak bu illeti oynadigin..
Ben iyi birsey yakalarim belki ozellikle egt agirlikli oynuyorum artik
Buyuk bisi yakalarimda cikar giderim diye dusunuyorum
Asgari ucretle herseye yetisemiyorum
Bu konuda cok haklisin kanka.. Ama ben sahsim adina birakacagim gunu cok iyi biliyorum dur bakalim..Benim hiç öyle bir niyetim yok kazanıp gitmek değilde kazanmadan birakmak kaç defa şu meseleyi duzeltim oynamicam düze cikaym elimi surmucem dedim ne düşler ne ovalar baharlara çıktık birakamadik