geçmiş olsun, toplarsın bir şekilde inş. iyi bende şükür biraz hastayızkötü ya batık toplayamıyorum kendimi nerelerden nerelere düştük etkinlik kovalıyoruz malesef sen nasılsın
geçmiş olsun, toplarsın bir şekilde inş. iyi bende şükür biraz hastayızkötü ya batık toplayamıyorum kendimi nerelerden nerelere düştük etkinlik kovalıyoruz malesef sen nasılsın
matthews dağıttı saolsun kesesine bereketiyi yapmışsın ne ödülü vardı
ben de yeni atlattım çok geçmiş olsungeçmiş olsun, toplarsın bir şekilde inş. iyi bende şükür biraz hastayız
Evet .belli saat araliginda 3-4 tahmin yapanlar olmus.bazilari farkli telegram uyeligi acmis ama sitedeki kullanici adini mecbur ayni yazmis.boyle yapanlarin hepsini banladilar.banlananlar sebepsiz banlanmamis.hepsinin goruntusunu koymuslar.ornegin bir tanesini ekran goruntusu bune uyanıklığı yapıldı. birden fazla tercih gibi mi
vay vay vay olaya bak 3-4-5 tahmin yap sonra banlandım de güzel işEvet .belli saat araliginda 3-4 tahmin yapanlar olmus.bazilari farkli telegram uyeligi acmis ama sitedeki kullanici adini mecbur ayni yazmis.boyle yapanlarin hepsini banladilar.banlananlar sebepsiz banlanmamis.hepsinin goruntusunu koymuslar.ornegin bir tanesini ekran goruntusu bu
Ekli dosyayı görüntüle 5701
sadece 1 kisi olsa iyi 100 lerce varvay vay vay olaya bak 3-4-5 tahmin yap sonra banlandım de güzel iş
sonra site suçlu, dolandırıcı yersensadece 1 kisi olsa iyi 100 lerce var
uzun zamandır roll filan yapmadım bir kaç kombine yaptık şansım hiç yok slota giriyoruz o da sömürüyor bizi@FORUM365 seni çok nadir görüyoruz patlat bi roll başkanım ortam şenlensin olmaz mı