Albay
VIP Üye
- 29 Ocak 2021
- 163
- 531
şartları karşılamıyorsa ödül alamaz manuel müdahale yapamadığımız için çıkaramıyoruz malesefama şöyle bi durumu var sonradan hiç bir şey yapmamış insan da girebilir
şartları karşılamıyorsa ödül alamaz manuel müdahale yapamadığımız için çıkaramıyoruz malesefama şöyle bi durumu var sonradan hiç bir şey yapmamış insan da girebilir
Tamamdır başkan çekilişe girdim tsklerlinke gidip bilet al butonuna tıklayın 10 geçe çekilişi otomatik yapacak
çıksan da alamıcan dostum kasmaTamamdır başkan çekilişe girdim tskler
Iyi hosta dostum boşu boşuna çekilişe giriosun ayıp degilmiTamamdır başkan çekilişe girdim tskler
Nedenmis ben saatler önce bol şans ve Twitter paylaşımım varçıksan da alamıcan dostum kasma
Kişi başı %20 olan şansı, %17 civarına çekti.Iyi hosta dostum boşu boşuna çekilişe giriosun ayıp degilmi
diğer forumlar gibi 10 tane çekiliş yapıp istediği kişi gelince linki paylaşanlardan değiliz sistem tamamen tarafsızBir falsosu var ama..
Niye böyle söylediğinizi anlamadım saatler önce katılım yaptimIyi hosta dostum boşu boşuna çekilişe giriosun ayıp degilmi
link atmışın bol şans demişin kazanmış geliyorsun çekilişe biz burda boşa mı sayıyoruz maç takip ediyoruz lütfen biraz empatiNedenmis ben saatler önce bol şans ve Twitter paylaşımım var
Yabancı yerden gelmiyoruz Sadece emek vermeyen insan da girebilir, falsosu budiğer forumlar gibi 10 tane çekiliş yapıp istediği kişi gelince linki paylaşanlardan değiliz sistem tamamen tarafsız