Matthews
VIP Üye
Etiyopya bile sabah sabah aktı @CruzeKron Prenses biraz daha erken uyan sabah ekmeğini al ben aldım.
ne anlattı burada şair@CruzeKron Manawatu jets ?Je sens l'argent dans ce jeu
hala erken uyan diyor sen fosur fosur osura osura uyurken ben yola çıkıyorumEtiyopya bile sabah sabah aktı @CruzeKron Prenses biraz daha erken uyan sabah ekmeğini al ben aldım.
87 sayı oldu sahabet aldık bir şeyler diyorum azizim para nerede biz oradayızne anlattı burada şair
Terbiyesiz moda bak, kadın üyeler var fake veya gerçek üslubunu düzelt bam atarım bammm şaka bir yana dediğine katılıyorum o ara 35.rüyamı görüyorumhala erken uyan diyor sen fosur fosur osura osura uyurken ben yola çıkıyorum
3.5 saatlik uykuyla duruyorumTerbiyesiz moda bak, kadın üyeler var fake veya gerçek üslubunu düzelt bam atarım bammm şaka bir yana dediğine katılıyorum o ara 35.rüyamı görüyorum
Uyku deme agam Ramazan’dan beri suratım aplak gibi şişti, pazar uyurum dedim arkadaşı götürücem hava limanına Sarıkamış’a gidiyor askere3.5 saatlik uykuyla duruyorum
@CruzeKron 2 gün önce şubeden aradılar 2 gündür ben arıyorum telefona bakan kadın öldü galiba emekli maaşım ne zaman yatacağını soracaktım