Matthews
VIP Üye
Evet amaç yatırımı olmayan üyeyi siteye çekmek.Bu alt yapıda slot hariç her şey oynanır bonus almıyorsan.Slot oynayan everymatrix de parasına yazık etmesin. Slotçu arkadaşlara büyük tüyo.Yatırımın yoksa bide..
Evet amaç yatırımı olmayan üyeyi siteye çekmek.Bu alt yapıda slot hariç her şey oynanır bonus almıyorsan.Slot oynayan everymatrix de parasına yazık etmesin. Slotçu arkadaşlara büyük tüyo.Yatırımın yoksa bide..
Güzel yöntem aslında yatırımı olmayana vereceksin bonusu bağlayacaksın orayaEvet amaç yatırımı olmayan üyeyi siteye çekmek.Bu alt yapıda slot hariç her şey oynanır bonus almıyorsan.Slot oynayan everymatrix de parasına yazık etmesin. Slotçu arkadaşlara büyük tüyo.
Her büronun farklı prensipleri var, şahsen ben büro olsam yatırımcı adama ara ara şans bonusu eklerim. Vbet doğum günümde efsane vermişti, arayanların çoğu yatır derken adamlar laap diye masaya vurduGüzel yöntem aslında yatırımı olmayana vereceksin bonusu bağlayacaksın oraya
Vbete de ben ısınamadım ya. Bir ara wonder wheel çarkı vardı yatırım yapıp slot oyunlarında oynayınca fazladan çark çekilişi veriyordu çevirdikçe bir cacık çıkmadı 500 tl 250 tl 1000 tl hiçbirini tamamlayamadan kaldırdılar çarkı. Ondan sonra adımımı bile atmadım.Her büronun farklı prensipleri var, şahsen ben büro olsam yatırımcı adama ara ara şans bonusu eklerim. Vbet doğum günümde efsane vermişti, arayanların çoğu yatır derken adamlar laap diye masaya vurdu
Tüm sitelerde aynı değil mi? yazılım ile kullanıcıdan yatırım koparıp bir şey vermemek koca vbet çark yüzünden bende uyuz oluyorum malasef.Vbete de ben ısınamadım ya. Bir ara wonder wheel çarkı vardı yatırım yapıp slot oyunlarında oynayınca fazladan çark çekilişi veriyordu çevirdikçe bir cacık çıkmadı 500 tl 250 tl 1000 tl hiçbirini tamamlayamadan kaldırdılar çarkı. Ondan sonra adımımı bile atmadım.
Banada eklemiş ama kullandırmıyor
bol şanslar