@FORUM365 sayın admin rolinge katıldık destek verdik konustuk muhabbet ettik bekledik ama sendeki tavır çözmek mümkün degil çekiilisi yapmadın
maç 9da bitti saat 2 suan yapmadın çekilisi ..
eee sonra bidaha roling yaptın sonuc hüsran belki bu rolingi bitirsedin sonuç hüsran olmazdı ....
şu oyunu bagımlı gibi oynamayın lütfen sözünüzde durun ...!
Vallahi dostum burada ne bir kişinin hakkı yenmiştir. Ne bir tane çekiliş sonuçsuz bırakılmış, ne de forumda aktif olup ödül almayan bir tane üye vardır.
O yüzden bizi bilen biliyor, bu forum kadar yüksek ödül dağıtan nadir forum vardır.
Ne kazanıyorsak elimizden geldiğince karşılık beklemeden paylaşmaya çalışıyoruz.
Takdir edersin ki 24 saat burada olmamız mümkün değil. İşim vardı anca geldim, bilgi veremedim, ilk defa böyle oldu kusura bakmayın.
Bizi bilenler anlayışla karşılar zaten.
Diğer aldığım bahsi de kazanırsak paylaşalım diye acele işimin arasından onu paylaşıp çıkmam gerekti, paylaşma gibi bir zorunluluğum olmadığı halde.
Fakat senin bu sabırsızlığını forumda aktif olmadığın için, ödül çıkarsa alayım, çıkmazsa hemen gideyim beklemeyeyim bir daha uğramam düşüncesinden kaynaklandığını düşünüyorum, o yüzden bu bildirine başka cevabım yok.
Neyse yarın gün içinde çekiliş yapılır, ödüller gönderilir.
Herkese iyi forumlar.