olm beni kastediyorsan ismim Furkan alzheimer mı oldun ne çabuk unuttunMülayimin teki ismini cismini ne yapacaksın hemşehrim
olm beni kastediyorsan ismim Furkan alzheimer mı oldun ne çabuk unuttunMülayimin teki ismini cismini ne yapacaksın hemşehrim
Tabi öyle hangi site ne zaman kahpelik yapcak belli değilki. Allaha emanet oynuyozBenden sana bir kardeş tavsiyesi, asla asla göstermelik çekimlere aldanma. Hiçte sıkıntı yok diyebileceğin, veya diyebileceğimiz bürolar bir elin sayısını geçmez hale geldi.
Aslanım aslanımmm yürürken de yaslarımm sıkıntı stres tersoluk derken beyinen odaklanmıyor insan, ha Ahmet ha Mehmet ikisi de sana çıkıyorolm beni kastediyorsan ismim Furkan alzheimer mı oldun ne çabuk unuttun
Aslanım aslanımmm yürürken de yaslarımm sıkıntı stres tersoluk derken beyinen odaklanmıyor insan, ha Ahmet ha Mehmet ikisi de sana çıkıyor
C vitamini verdi de işe yaramadı biraz daha böyle gidersem psikatri olabilir veya lyrica son çözüm
B12 pembe hap yazmadılar mıC vitamini verdi de işe yaramadı biraz daha böyle gidersem psikatri olabilir veya lyrica son çözüm
Yok sadece C vitamini dedi, dedim kurtarmaz, acayip dalgınım takma kafaya dedi. Olan olmuş önüme bakıyorum dedim, doktor kederlendi o an mesai olmasa muhtemelen 2 duble içerdik kadınlaB12 pembe hap yazmadılar mı
Şaka maka dalgınlık ve unutkanlık bende de var. Dün ne yedim bilmiyorum meselaYok sadece C vitamini dedi, dedim kurtarmaz, acayip dalgınım takma kafaya dedi. Olan olmuş önüme bakıyorum dedim, doktor kederlendi o an mesai olmasa muhtemelen 2 duble içerdik kadınla
Bitmişlik sendromu olabilir biraz araştırdımŞaka maka dalgınlık ve unutkanlık bende de var. Dün ne yedim bilmiyorum mesela