Nomorebets
VIP Üye
Penaltı kaçıyor gol geliyor
Mıllet penaltı dıyınce oyle yazdımAmaç moral bozmak mi kardeş?
Beni taniyorsunuz yapmayin böyle şeylere gerek yok.. Amaç burada aile olmak, farkli bir dünya yaratmak...kimse kimseye saygısızlık yapmasin@İZCİ kral bu kim derdini sorsana bi
Kim ben tanimiyorum bile kral sacma sapan konusuyoBeni taniyorsunuz yapmayin böyle şeylere gerek yok.. Amaç burada aile olmak, farkli bir dünya yaratmak...kimse kimseye saygısızlık yapmasin
Dedim bende penaltiyi artı yatti moral dibe vurdu yani...penaltı gol olmuyorsa bu kupon gelir insMıllet penaltı dıyınce oyle yazdım
bol şans başkan detsek için gelirim kop maçına zaten iki maç gelmişSon maç kopehanga kaldık. 45 dk sonra basliyor. Katilan arkadaslar sizlerden ricam forumda acilan diğer konularada bir iki yorum yapmaniz
tamam başkanımSon maç kopehanga kaldık. 45 dk sonra basliyor. Katilan arkadaslar sizlerden ricam forumda acilan diğer konularada bir iki yorum yapmaniz
Her seye sarma atlama gecen bilmeyen vardır diye bilgi amaçlı bir konu açtım geldin orayada gereksiz salça oldun punto yasak kafana göre takılıyırsun burası tek sana ait değil bir dahada küfürlü konuşma adam gibi efendi efendi eleştirmi yaptımKim ben tanimiyorum bile kral sacma sapan konusuyo