TROJEN2021
Yasaklı Kullanıcı
Bayern attı bıleeee
KuruuuuuFORMDA KI ETKINLIGE BAKIN BENCE ADAMIN 63 MESAJI VAR 20 SINI SIMDI YAZDI 10 TANESINI MACTA YAZDI 30 MESAJLA GELMIS ROL DEN ROL E
CevirirBayern attı bıleeee
@odessa38 diğer üyelere karşı usluba az dikkat lütfen...kontrol bizde yahu dikkat ediyoruz
Ben üzüldüm bugunku olaylara bence ağıtlğınızı koyun uyarılar yapıyorsunuz dikkate alınmıyor izci sen beni bilirsin 3 4 gündür az geliyorum açık oluyorum kızma forumun eski tadı kalmadı böyle şeyler yaşamadık ben mutsuz oluyorum burda artık açık olmam gerekirse@odessa38 diğer üyelere karşı usluba az dikkat lütfen...kontrol bizde yahu dikkat ediyoruz
tbrkler dedikyaHerkesin yorumlarini gordum acikcasi bi tessekkur etmeniz yerine boyle yapmaniz uzucu neyse cekilisi yapiyorum bakalim
Ya baskan kural koyulmus basta adam once nıye gelmedın dıyo sanane arkadas gelırım gelmem bıde aglamalae yok muBen üzüldüm bugunku olaylara bence ağıtlğınızı koyun uyarılar yapıyorsunuz dikkate alınmıyor izci sen beni bilirsin 3 4 gündür az geliyorum açık oluyoruz kızma forumun eski tadı kalmadı böyle şeyler yaşamadık ben mutsuz oluyorum burda artık açık olmam gerekirse