Nomorebets
VIP Üye
Kesene bereket
Kral küfrü ben ettim kusura bakmayin herkesten özür dilerim tahrik ediyo derdi neyse benleArkadaşlar kophenag macında olmadan gelen herkesi alicam lutfen birdaha kufur satasma olmasın burda biz birbirimize sahip cikicaz heycan yasiycaz yani diye farkli bi sekilde takiliyoruz huzurumuzu bozmayalim dikkat edelim liste hazirlaniyor bildiricem birazdan tessekkur ederim katilimlar ve destekleriniz icin
Sohbet edebilirsiniz aticam hazir olunca listeyi
@İZCİ kesene bereket tebrikler
kral ben kopenhag maçında geldim başta yazacaktınız 10 sms sınır koymuşsunuz kurallara uyun lütfenArkadaşlar kophenag macında olmadan gelen herkesi alicam lutfen birdaha kufur satasma olmasın burda biz birbirimize sahip cikicaz heycan yasiycaz yani diye farkli bi sekilde takiliyoruz huzurumuzu bozmayalim dikkat edelim liste hazirlaniyor bildiricem birazdan tessekkur ederim katilimlar ve destekleriniz icin
Twitterda paylasmıssınız o zaman geldık bosa mı takıp ettıkArkadaşlar kophenag macında olmadan gelen herkesi alicam lutfen birdaha kufur satasma olmasın burda biz birbirimize sahip cikicaz heycan yasiycaz yani diye farkli bi sekilde takiliyoruz huzurumuzu bozmayalim dikkat edelim liste hazirlaniyor bildiricem birazdan tessekkur ederim katilimlar ve destekleriniz icin
Ben twitterda paylasınca geldım son maxa kaldık yazılmıs 20. Dk mı neydı sonradan kural deıstırmek neymıs bıde o cıktıkurallara uyulması gerekir sonradan kural koyulmaz kimse üstüne alınmasın
Bılader bız bosuna mı beklıyoruz kupon basından berı !kurallara uyulması gerekir sonradan kural koyulmaz kimse üstüne alınmasın