Sakin kanka da cidden öyle vallahi engelledğim numaranın haddi yok listede 10 dk aşağı iniyorum
Eyvallah kanka sakinleşince gel @CruzeKron arıcak 911 yoksa@TheBosnjak bana müsade burada daha durup yazıp cruzenin kalbini kıracağız bedava kolay gelsin cümleten.
kardeş zaten sakinim ben bunlara bu küfür et şükür yarabbi der..Eyvallah kanka sakinleşince gel @CruzeKron arıcak 911 yoksa
Sende haklısın valla. O yüzden her siteye yatırım yapmam oynadığım bir kaç site var genelde onlarda takılırım. Diğer siteleri denerim en fazla ayda yılda bir yatırırımkardeş zaten sakinim ben bunlara bu küfür et şükür yarabbi der..
Hiltonbet, Tulipbet, bunlar benim gözbebeğim.Slot hariç ikisinden gözüm kapalı oynarım.Slot konusunda en sahtekar iki bürodur dediklerim.Tonlarca çekim yaptım 1 kere su yapmadılar.Tek eksik yanları %50 bonusları yok.Sende haklısın valla. O yüzden her siteye yatırım yapmam oynadığım bir kaç site var genelde onlarda takılırım. Diğer siteleri denerim en fazla ayda yılda bir yatırırım
Bende atlasbetten yemedim hiç kazık daha 3 dk geçmiyo ödemelerHiltonbet, Tulipbet, bunlar benim gözbebeğim.Slot hariç ikisinden gözüm kapalı oynarım.Slot konusunda en sahtekar iki bürodur dediklerim.Tonlarca çekim yaptım 1 kere su yapmadılar.Tek eksik yanları %50 bonusları yok.
O büro tam çoluk çocuk bakıyor uzak dur,Bende atlasbetten yemedim hiç kazık daha 3 dk geçmiyo ödemeler
doğrudurda daha hiç yamuk olmadıO büro tam çoluk çocuk bakıyor uzak dur,
Tamam kardeş olmadı, olmayacağının anlamına gelmez bu mesajımı ss al, o veletlerden uzaklaş direkdoğrudurda daha hiç yamuk olmadı