Şunu izledikten sonra bu lige girmem daha25 numara kahveci ahmet kardeşimiz, okeye dönerken çıktı maça ilk yarı 2 golü var bence hatrick yapacak.
Şunu izledikten sonra bu lige girmem daha25 numara kahveci ahmet kardeşimiz, okeye dönerken çıktı maça ilk yarı 2 golü var bence hatrick yapacak.
Ciddimisin oha@TheBosnjak Bir gün Moğolistan ligine kaldım son kupon. 50 e 1200 veriyor 4.5 üst dedim.İlk yarı 0.0 dakika 88 hala aynı 90 oldu izliyorum 5 uzatma verdi maç 5.0 bitti
Eski yayını bulamadım bulsam atardım linkini sana.Adamlar ilk 20 dakika çok iyi koşuyor sonra koondisyon 0 kalelerinde 100 kiloluk mandalar oluyordu ulaanbatar deren falan.Ben böyle ekmek çıkan ligleri çok takip ederdim bu sene takip edemiyorum işten güçten.Ciddimisin oha
Maçı açtım kalenin arkasından araba geçti la hahah@TheBosnjak bunlar da moğol 2.lig, genelde tırcı tayfa oynuyor
DAZN | Watch Sports Live and On Demand
DAZN is now available in your country. Sign up to watch big fights in HD on any device.elevensports.com
Bol şanslarEkli dosyayı görüntüle 6674
Keyfi kupon, saatçi Nepalli kardeşlerimiz kafadan yatırmaz umarım
2.0 a yattılar şu an 25 numara 2 pozisyon kaçırdıAslında doğru diyon ekmek bu liglerde , yüklenmeye göre ayar veriyolar rahat rahat. Bi paket sigaraya maç satar bunlar