Senin tarzın çok iyi akıllı oynuyosun baya tebrik ederim gerçektenSlot da nankör olmaya gerek yok bonanza bu verdikten sonra veriyor. 200 e 4200 almıştım geçen yaz o zaman full ekran mor atmıştı
Senin tarzın çok iyi akıllı oynuyosun baya tebrik ederim gerçektenSlot da nankör olmaya gerek yok bonanza bu verdikten sonra veriyor. 200 e 4200 almıştım geçen yaz o zaman full ekran mor atmıştı
Bunu diyen 519519915915 kişisin tebrikler eyvallah.Senin tarzın çok iyi akıllı oynuyosun baya tebrik ederim gerçekten
Ne mutlu sana ozaman kankaBunu diyen 519519915915 kişisin tebrikler eyvallah.
Onwin resmen bir stress topu@Onwin Destek Küfür ediyorum yarabbi şükür diyorsunuz bacıları sikikler... Çoluk çocuğun yönettiği büro bu kadar olur. Ne kadar çalışanı varsa analı avratları gireyim.
Dağıtım yapma, kendine oyna. İlk önceliğin kendin olsun.Bu gün biraz göz kestirdim, rollingci tayfa rolling harici foruma 1 kere faydası olmamış.Bu işlere karşıyım ben.Kanka bi kupon çıkardım geceye 100e 750 veriyor 250 dağıtmak amacım foruma ödüllü yapıp. 25 tl destek çıkarmısın son kez. Olmassa maaşa kadar ara vericem
25 atabilir misin son kez bana kanka. Maaş işi çözülsün geri atıcam. Mümkünse tüm samimiyetimle rica ediyorum sendenDağıtım yapma, kendine oyna. İlk önceliğin kendin olsun.Bu gün biraz göz kestirdim, rollingci tayfa rolling harici foruma 1 kere faydası olmamış.Bu işlere karşıyım ben.
Dağıtım yapma kendine oyna diyorum 25 diyorsun25 atabilir misin son kez bana kanka. Maaş işi çözülsün geri atıcam. Mümkünse tüm samimiyetimle rica ediyorum senden