Valla kanka yardımcı olcan diye değil, sen kazandınmı çok samimi söylüyorum mutlu oluyorumAha işleme alındı
Valla kanka yardımcı olcan diye değil, sen kazandınmı çok samimi söylüyorum mutlu oluyorumAha işleme alındı
Görcen mi kanka son bikezGeldi teşekkürler piabet. 5 senedir üyenim yine yanıltmadın beni
Birazdan göndereceğim parayı aktaraıym denize aklımdasın kardeşGörcen mi kanka son bikez
Adamsın kredi derdinden kurtaran bonanzaBirazdan göndereceğim parayı aktaraıym denize aklımdasın kardeş
Şu küfürü bıraksa Nihat Hatipoğlu'nun sahur programına çıkartıcam da gidip orada da mikrofonu alır Nihat'a küfür eder başımıza bela açarSen varya çok kral adamsın @Matthews
AhahahŞu küfürü bıraksa Nihat Hatipoğlu'nun sahur programına çıkartıcam da gidip orada da mikrofonu alır Nihat'a küfür eder başımıza bela açar
Nihat baba derim paraları götürüyorsun gel 2 el bonanza dönelim bahtımız açılsınŞu küfürü bıraksa Nihat Hatipoğlu'nun sahur programına çıkartıcam da gidip orada da mikrofonu alır Nihat'a küfür eder başımıza bela açar
Bu arada suç tamamen sende agacım büroya iletmedin beni salmadılarŞu küfürü bıraksa Nihat Hatipoğlu'nun sahur programına çıkartıcam da gidip orada da mikrofonu alır Nihat'a küfür eder başımıza bela açar