Extrabet aramaktan bıkmadı be kanka. Üyeyim olmuşum. 2 defa deneme vermişsin 50 tl arıyo üye olursanız 50 tl şartsız verelim diyo hey allahım
Sonu hayır olsunBugün var bir keramet hayrolsun payfix bir yandan... Sahabet ile uğraşıyorum bir yandan.
Aranma talebi veriyorum oda yok... Bunların anaların avratlarını üst üste koyup çoğaltacaksın... Parasının bilader,, yapılana bak bu yarın bir gün sana başkasına da yapılacak sessiz kalanlar sesiniz çıkmasın o zaman bozuşacağız.Sonu hayır olsun
Yaşadım kanka aynısını seni çok iyi anlıyorum yaşanan sinir olmayı bildiğim için çok bişey demiyorumAranma talebi veriyorum oda yok... Bunların anaların avratlarını üst üste koyup çoğaltacaksın... Parasının amıan koyayım bilader,, yapılana bak bu yarın bir gün sana başkasına da yapılacak sessiz kalanlar sesiniz çıkmasın o zaman bozuşacağız.
Ulan bu sektör bu kadar mı düştü? yada ben mi çok dürüstüm bu sektörde...Yaşadım kanka aynısını seni çok iyi anlıyorum yaşanan sinir olmayı bildiğim için çok bişey demiyorum
Sen adamsın kanka, sektör kahpeUlan bu sektör bu kadar mı düştü? yada ben mi çok dürüstüm bu orospu çocuğu olan bir sektörde...