Jojo ve hiltondan mı çektin@CruzeKron Ulan oynaması dert çekmesi dert pandemi kumarı da deldi geçti 5 k para 13 saatte gelmedi, galiba ummandan dinar olarak yürüyerek gelecek
Jojo ve hiltondan mı çektin@CruzeKron Ulan oynaması dert çekmesi dert pandemi kumarı da deldi geçti 5 k para 13 saatte gelmedi, galiba ummandan dinar olarak yürüyerek gelecek
Hilton geldi ama atm yerine havale, jojo da 14 saat olduJojo ve hiltondan mı çektin
jojo bu kadar sürmezdi alla alla geçen ben de özel orandan çektiydim ama miktar düşüktüHilton geldi ama atm yerine havale, jojo da 14 saat oldu
Miktar 5 lira da olsa aynı 50 lira da aynı 500 de aynı, holigan dan çeksem şu an rahat 6.7 kere gelmiştijojo bu kadar sürmezdi alla alla geçen ben de özel orandan çektiydim ama miktar düşüktü
As Hilton 2.5 saat sürdü üstüne havale fiyaskosu oldu yıllardır üyeyim tonlarca çekim yaptım bu son hareketleri hesap kapatma sebep oldu.S.a
Jojonun çekimleri genel olarak uzun sürdüğü söyleniyor ama ben bı kaç çekimde cokda erken olmada 1 saat civarı sürdü
Hiltonun çekimlerinde orta düzey oluyor çok uzun sürdüğünü gormedim