Argo bence genel olarak dilimizden çıksa ne güzel olur dimi ama bazen de güzel rahatlatıyor insanı beYanlış anlaşılmasın. Ben site eleştirmelerine, çekiştirmelerine asla karşı değilim. Sohbetin içerisine ARGO girmesin yeterli. Forum genel kurallarını okuyalım Argo yasak.
Türkiye'de cümlenin sonunda yüklem olur, bizde 3 harfli kelime oluyor Cidden dilimizden çıkarılması lazım.Argo bence genel olarak dilimizden çıksa ne güzel olur dimi ama bazen de güzel rahatlatıyor insanı be
A harfi m harfi k harfi. Yakında duanın bile sonuna eklicekler amin a M K diyeTürkiye'de cümlenin sonunda yüklem olur, bizde 3 harfli kelime oluyor Cidden dilimizden çıkarılması lazım.
aynenA harfi m harfi k harfi. Yakında duanın bile sonuna eklicekler amin a M K diye
*** g *** ö*** t*** olmasın yeterli.@CruzeKron Argo geçer insanız, bürolar *** olmasın yeterli.Bu konunun patronu benim ayağını denk al tayfun .
Geldi ıslama köfte@CruzeKron Argo geçer insanız, bürolar *** olmasın yeterli.Bu konunun patronu benim ayağını denk al tayfun .
Konuştu sapık ismet bağcılar 34Geldi ıslama köfte