Yarın çekiliş yapılıp yüklemeler yapılmış olur.Bu konu ne zaman kilit olcak çok merak ediyorum adminler
Kuralları okursan sevgili üyemiz neden çekilişe alinmadiginizi anlarsınız 3 mesajınız var ve istikrarsızlıktan siz ediyorsunuzhocam yanlış anlamayında ben bugun üye oldum forumda istikrarsızlık var..ödüllü kupona katılıoz mesaj yazmadın die çekilişe kimseyi dahil etmemissiniz bu etkinlige katılıoz ortada sonuç yok..umarım düzelir.
evet yeni üye oldugum için 3 mesajım olabilir benim anlatmak istedigimi anlamamıssınn yada kendine göre anlamısınız iyi geceler.Kuralları okursan sevgili üyemiz neden çekilişe alinmadiginizi anlarsınız 3 mesajınız var ve istikrarsızlıktan siz ediyorsunuz
Çekilişe alınmamışız diyen sizsiniz sebeblerini söyledim sadece alınacak yanlış anlayacak bişey varmikievet yeni üye oldugum için 3 mesajım olabilir benim anlatmak istedigimi anlamamıssınn yada kendine göre anlamısınız iyi geceler.
Merhabalar hocam, yanlış anlaşılacak durum yok fikrinizi itirazınızı yapın tabi. Ama şartlarda konu içerisinde 10 mesaj olacak şartı var. Şimdi zamanınız yoktur, olmamıştır, buna birşey diyemem. Bundan sonraki etkinliklerde, şartları taşırsanız alınmama gibi bir şüpheniz olmasın.hocam yanlış anlamayında ben bugun üye oldum forumda istikrarsızlık var..ödüllü kupona katılıoz mesaj yazmadın die çekilişe kimseyi dahil etmemissiniz bu etkinlige katılıoz ortada sonuç yok..umarım düzelir.
Arkadaş onu demedievet yeni üye oldugum için 3 mesajım olabilir benim anlatmak istedigimi anlamamıssınn yada kendine göre anlamısınız iyi geceler.