Mordem1819
Forum365 Üyesi
Çok teşekkür ederim hocam düştük bir Hataya arkadaş tavsiyesi üzerine üyelik oluşturdum ve yatırım sagladim.Öncelikle çok geçmiş olsun dostum fakat şahsen ben bu siteyi ilk kez şimdi duyuyorum. Liparisbet hiç duymadım görmedim
arkadaşın nereden görüp üye oldu biliyor musun? herhangi bir forumda mı gördü yoksa tipsterdan mı gördüÇok teşekkür ederim hocam düştük bir Hataya arkadaş tavsiyesi üzerine üyelik oluşturdum ve yatırım sagladim.
Mail gelmişti onunla üyeliği olusturdumarkadaşın nereden görüp üye oldu biliyor musun? herhangi bir forumda mı gördü yoksa tipsterdan mı gördü
Şuanki piyasada birçok dolandırıcı site mevcut maalesef. O yüzden hem burada hem twitterda hem telegramda her yerde bas bas bağırıyoruz lütfen güvendiğiniz bir forumun veya tipsterın referans linki ile sitelere üye olun diye. Bir sorun olduğunda danışabileceğin, destek alabileceğin bir adresin mutlaka olmalı.Mail gelmişti onunla üyeliği olusturdum
Twitter'dada baktım Google'dende baktım siteye giriş yaptığımda canlı desteğe bağlandigimda hemen sohbetten atıyor beniTwitterdan mı buldun bu siteyi? yoksa sms mi geldi telefonuna?
Haklısınız hocam olan oldu bundan sonra Daha dikkatli olmaya calisacamŞuanki piyasada birçok dolandırıcı site mevcut maalesef. O yüzden hem burada hem twitterda hem telegramda her yerde bas bas bağırıyoruz lütfen güvendiğiniz bir forumun veya tipsterın referans linki ile sitelere üye olun diye. Bir sorun olduğunda danışabileceğin, destek alabileceğin bir adresin mutlaka olmalı.