Mordem1819
Forum365 Üyesi
Allah razı olsun hocam varlığınız daim olsunŞimdi siteye giriş yapacağım lisansı var mı yok mu sponsoru var mı hiç ona da bakınayım twitterda bakalım
Allah razı olsun hocam varlığınız daim olsunŞimdi siteye giriş yapacağım lisansı var mı yok mu sponsoru var mı hiç ona da bakınayım twitterda bakalım
sağolasın sen de var ol, umarım bir sponsorları vardır yoksa işin yaşAllah razı olsun hocam varlığınız daim olsun
Hocam yok böyle bir şey bana herhangi bir şey söylemediler bu dedikleri tamamen yalan
Canlı destek hattı beni sürekli atıyor neden ödemeyi yapmıyorsunuz dediğimde bade adında ve damla adında canlı destek hattı konuşmamı hemen kesiyorlar şimdi yine girdim siteye canlı destek beni yine atti
Damla adında canlı destekte olan bana bir hafta önce çekimi saat 9'da verebilirsiniz dedi WhatsAptan bağlandım oda bana 340 TL daha yatirman gerekiyor dedi niye dedim yurtdışı kaynaklı olduğu için dedi hocam''Müslüm bey gün içinde canlı desteğimize bağlamasını rica ediyoruz yardımcı olunacaktır.'' ana paran iade olacak.
eyvah eyvah...Damla adında canlı destekte olan bana bir hafta önce çekimi saat 9'da verebilirsiniz dedi WhatsAptan bağlandım oda bana 340 TL daha yatirman gerekiyor dedi niye dedim yurtdışı kaynaklı olduğu için dedi hocam
Bende aynen dediğiniz gibi dedim eyvah eyvah vs..eyvah eyvah...