Allah bu arkadaşın yardımcısı olsun, yorumlara bak mail gelmedi diye hesap kapatıyor, bunlarla aynı ülkede nefes alıp veriyoruz birde azizim…Sormak istediğim bir soru var. Sana mail gelmedi diye mi hesabını kapatıyorsun? yoksa başka bir sebep mi var? merak ettim.
Hahahahhaa ne diyeceksin lisansa ? Bana mail bonusu vermediler şikayetçiyim mi diyeceksin? Nasıl bir Kafa yapınız var gerçekten şaşırıyorum?Onwinin lisansına nasıl şikayette bulunuluyor bilen var mı?
Lisansa bu saydığın sebeplerden şikayet edersen seninle ya dalga geçerler, ya da mailine hiç yanıt vermezler. Bence biraz sakince bir kafayla düşünmek lazım. Canlı desteğin yanıt vermemesi anlıyorum sinir bozucu fakat Onwin'in daha önce eklediği bonuslardan İLLAKİ yararlanmışsındır. Yararlanmaman imkansız. 1 kez yararlanamadın diye de böyle durumlara girmen hiç hoş değil.Ha anladım forumamsponsormuş.Başka yerden yardım isteyeyim ben.Hoşçakalın!
Dost her site istediği gibi etkinlik yapar bu etkinliğidir mail atanlara yapmışlarBunu açıklamıyorlar sorunca yüzüne kapatıyor canlı destek neden?Adam gibi yapsınlar bak tipo ne güzel yapıyor açıklıyor
Bugün bir siteden mesaj geldi bana,numaranıza özel bonus tanımlanmıştir diye.... şimdi baskaları bana tanımlanmıyor diye siteyi kötülemesimi gerekiyor... haklı olsan forum yöneticileri sonuna kadar seni savunurlar ve hakkını ararlar... ama en ufak bir tutarın yok... konu açman bile başlı başına saçmalık zaten...Ha anladım forumamsponsormuş.Başka yerden yardım isteyeyim ben.Hoşçakalın!