hocam parayı kurtarma şansımız olmaz mıgeçmiş olsun hocam bu ara bu firma çok yapmaya başladı bunu dikkatli olmanızda fayda var.
Milosbet sponsorumuz değildir. 1 Hafta önce sorunlar çıkmadan önce ilişiğimizi kestik ve ayrıca milosbet, kalebet ve betovis gibi siteler forumun referans linkiyle (aff) üye olan kişilerle ilgileniyor. Bizim referans linkimizden üye değiller ise bu siteler yardımcı olmuyor.Ee milosbet sponsor değilmiydi burda birinin daha sikayeti vardi sponsorken kimse yardim etmedi
admin bazı fikirler verdi yapabileceğin fazlasını yaptı ilginize teşekkürlerMilosbet sponsorumuz değildir. 1 Hafta önce sorunlar çıkmadan önce ilişiğimizi kestik ve ayrıca milosbet, kalebet ve betovis gibi siteler forumun referans linkiyle (aff) üye olan kişilerle ilgileniyor. Bizim referans linkimizden üye değiller ise bu siteler yardımcı olmuyor.
1-2 sene once sıkıntı yaşamıştım bidaha uğramadim siteyeBu büro hep böyleydi ki, site içinden çekim yapanlara battık çekmeyin *** diyen büro geçmiş olsun.