Sonra gelip kralbete sövüyorsun ayıp ayıpAyıptır söylemesi cumartesi gecesi 1 de çektim sabah 10 da tekrar eklediler elalemin kuponunu riske alacağıma kendi tecrübemle risk alırım
Sonra gelip kralbete sövüyorsun ayıp ayıpAyıptır söylemesi cumartesi gecesi 1 de çektim sabah 10 da tekrar eklediler elalemin kuponunu riske alacağıma kendi tecrübemle risk alırım
Evet bazen destekleri çileden çıkarıyor, adama forum ismi veriyoru m25 tl diyorum gidip kayıp bonus ekliyor olsun azizim onlar alıştı bende alıştım artık.Sonra gelip kralbete sövüyorsun ayıp ayıp
ne garip adamsın yaEvet bazen destekleri çileden çıkarıyor, adama forum ismi veriyoru m25 tl diyorum gidip kayıp bonus ekliyor olsun azizim onlar alıştı bende alıştım artık.
Garip değil be sofim, laz damarı de ona bazen damara basıyorlar cahil ve geri kafalı insanlara tav oluyorum.ne garip adamsın ya
kaça kaç aldın@CruzeKron Matthews özel oranı kazandı oynayan tüm sazan üyelerimizi tebrik ediyoruz onwin laleleri skypeden yazın her gün size özel oran çıkarayım en azından yatırım alırsnız
Ekli dosyayı görüntüle 5543
Öğrenci işi aldık bir şeyler bereket versin sofi yarın krala bir operasyon yaparımkaça kaç aldın
bol kazançlarÖğrenci işi aldık bir şeyler bereket versin sofi yarın krala bir operasyon yaparım
Eyvallah sofi hepimize bol şanslar bol kazançlarbol kazançlar