çok teşekkür ederim hemen yapıyorum[email protected] cc ye de [email protected] ekle ingilizce olarak detaylı gönder, mağdur olduğunu belirterek. fotoğraflarda desteklersen iyi olur.
çok teşekkür ederim hemen yapıyorum[email protected] cc ye de [email protected] ekle ingilizce olarak detaylı gönder, mağdur olduğunu belirterek. fotoğraflarda desteklersen iyi olur.
daha önce de çekimim oldu diye güvendim 1000tl çekmişim 2 kere 12000tl olunca böyle oluyoBu site hep vukuatlı, bazı yerlere sponsor diye güvenmeyin. Çoğu forum ekmeğinde.
Yahu güzel kardeşim 1000 TL çekim nedir ? En merdiven altı site için bile çerez parası. Taş gibi bürolar varken böyle siteleri bulmanız şansınıza ...daha önce de çekimim oldu diye güvendim 1000tl çekmişim 2 kere 12000tl olunca böyle oluyo
foruma güvenerek girdiğim site yaptı bunu neyse olan oldu bundan sonra belirli sitelerde oynarımYahu güzel kardeşim 1000 TL çekim nedir ? En merdiven altı site için bile çerez parası. Taş gibi bürolar varken böyle siteleri bulmanız şansınıza ...
eyv kardeşimGeçmiş olsun.. yazık olmuş adiliğin daniskasını yapmışlar..
bundan sonra bilindik sitelerdeyiz dandik sitelere güven kalmadıeyv kardeşim