Matthews
VIP Üye
Vay arkadaş ya abv ttnet yine geçikme 30 kitleyecekler gelen fatura gözükmüyor son ödeme 16 idi, 10 gündür fatura çıkmıyorYok fatura gozukmuyor
Vay arkadaş ya abv ttnet yine geçikme 30 kitleyecekler gelen fatura gözükmüyor son ödeme 16 idi, 10 gündür fatura çıkmıyorYok fatura gozukmuyor
Bagzen öyle oluyor yawVay arkadaş ya abv ttnet yine geçikme 30 kitleyecekler gelen fatura gözükmüyor son ödeme 16 idi, 10 gündür fatura çıkmıyor
İnterneti dondurdum 6 ay geçti fatura kesildi 63 lira, kesilen fatura ayın 5i gibi mesaj geldi, piyasada fatura yok 30 lirasında değilim de böyle çakallık uyuzuma gidiyorBagzen öyle oluyor yaw
Bendede hep öyle oluyor hep kesiliyorİnterneti dondurdum 6 ay geçti fatura kesildi 63 lira, kesilen fatura ayın 5i gibi mesaj geldi, piyasada fatura yok 30 lirasında değilim de böyle çakallık uyuzuma gidiyor
Baya denedim yok çıkmıyor faturaİnterneti dondurdum 6 ay geçti fatura kesildi 63 lira, kesilen fatura ayın 5i gibi mesaj geldi, piyasada fatura yok 30 lirasında değilim de böyle çakallık uyuzuma gidiyor