Çok değil ya, biraz referans olsa yeterli bu tarz sistemlerde.Bu tarz sistemlerden tek kuruş kazanamadım..referans olmayinca bir yerde tıkaniyor.. senin sistemide deneyim @Matthews sonucda sırtımızda taş taşımayacagız...
Çok değil ya, biraz referans olsa yeterli bu tarz sistemlerde.Bu tarz sistemlerden tek kuruş kazanamadım..referans olmayinca bir yerde tıkaniyor.. senin sistemide deneyim @Matthews sonucda sırtımızda taş taşımayacagız...
Bahsettiğim bu referans olunca bot zor olur, anca yatırım yapman lazım arkadaş üye oldu 4 dolar da oradan geldi fil çektik parayı 5 ve 4 dolar olarakBu tarz sistemlerden tek kuruş kazanamadım..referans olmayinca bir yerde tıkaniyor.. senin sistemide deneyim @Matthews sonucda sırtımızda taş taşımayacagız...
Biz bu sektörden çekildik gözüm meydan çoluk çocuğun istediği gibi takılsınlar. Bana dokunmayan yılan bin değil ölmesin.Çok değil ya, biraz referans olsa yeterli bu tarz sistemlerde.
İddaa middaa hikaye hacı, bu sistemlere yöneldim ben iyice. Her gün tıkır tıkır dolarım yatıyor kafam rahatBiz bu sektörden çekildik gözüm meydan çoluk çocuğun istediği gibi takılsınlar. Bana dokunmayan yılan bin değil ölmesin.
İddia mı? İddaanın dediğin şey kısır döngü değil mi kardeşim kazan çek yatır kaybet, üstüne psikolojik olarak sinir stres manevi kayıplar. Durumu müsait olan robot alır bakar parasına. Parasız referanssız hikaye yani.İddaa middaa hikaye hacı, bu sistemlere yöneldim ben iyice. Her gün tıkır tıkır dolarım yatıyor kafam rahat
Referansın da yatırım yaparsa tadından yemez. 30 dolara da sen R1 robot alsan işletsen günde 0.4 - 0.6 dolar arası getiri verir. Ayda 12-18 dolar arası getiri sağlıyor. Robot süresi 30 gün sonra sona erince 30 doların da iade ediliyor. 30 ile girip ortalama 46 ile çıkıyorsun. 16 doları baban sana verir mi?İddia mı? İddaanın dediğin şey kısır döngü değil mi kardeşim kazan çek yatır kaybet, üstüne psikolojik olarak sinir stres manevi kayıplar. Durumu müsait olan robot alır bakar parasına. Parasız referanssız hikaye yani.
Senin dedigin salla kazan ile sadece birkeremi sallama hakkin var yoksa günlük bir kere hakkın oluyormu başkan?İddia mı? İddaanın dediğin şey kısır döngü değil mi kardeşim kazan çek yatır kaybet, üstüne psikolojik olarak sinir stres manevi kayıplar. Durumu müsait olan robot alır bakar parasına. Parasız referanssız hikaye yani.
Bu robot işleri sakat benden demesi tamamen insanları yatırıma tevsik amaclidirReferansın da yatırım yaparsa tadından yemez. 30 dolara da sen R1 robot alsan işletsen günde 0.4 - 0.6 dolar arası getiri verir. Ayda 12-18 dolar arası getiri sağlıyor. Robot süresi 30 gün sonra sona erince 30 doların da iade ediliyor. 30 ile girip ortalama 46 ile çıkıyorsun. 16 doları baban sana verir mi?