üzdü döner şansın@CruzeKron baktım payfix 40 lira kalmış attım abi birazcık şu şansım size uçsun gelsin yapışsın. everymatrix alt yapı egt den beni komple ban atması yakındır 40 attım patladı 1k
üzdü döner şansın@CruzeKron baktım payfix 40 lira kalmış attım abi birazcık şu şansım size uçsun gelsin yapışsın. everymatrix alt yapı egt den beni komple ban atması yakındır 40 attım patladı 1k
kanka adres at sana kitap göndereyim bak bıraktım bu sabah zirvede, payfixte 40 vardı attım oyun akmaya başladı 6 bete aldım 1k geldiüzdü döner şansın
üzdü döner şansın
heee ben 2dir yanlış anlıyorum olum mecazlı yazıyorsun patladıyı ben boom yani batış olarak anladımkanka adres at sana kitap göndereyim bak bıraktım bu sabah zirvede, payfixte 40 vardı attım oyun akmaya başladı 6 bete aldım 1k geldi
yok kardeşim slot spora göre çok tehlikeli iş. ben pragmatic oynamam egt iyidir.Slotun devamlılığı yok kazanç olarak.Oynayacak olanlar başlamasın nefsine sahip olmayan batar bu işte.Keyfi oynayın kamu spotu matthews. @CruzeKron çaylarrrrrrrrheee ben 2dir yanlış anlıyorum olum mecazlı yazıyorsun patladıyı ben boom yani batış olarak anladım
tebrikler bol kazançlar kardeşim darısı başımıza da neye elimizi atsak kuruyor bu aralaryok kardeşim slot spora göre çok tehlikeli iş. ben pragmatic oynamam egt iyidir.Slotun devamlılığı yok kazanç olarak.Oynayacak olanlar başlamasın nefsine sahip olmayan batar bu işte.Keyfi oynayın kamu spotu matthews. @CruzeKron çaylarrrrrrrr
spor da aynı şans vardı bende düşün dakika 15 2.0 üst bekliyorum öyle bitiyordu.50 Salladım can sıkıntısına o günden sonra hep artı yazdı.Şimdi çekildim cumartesi pazar stabil 50 misli kombine vakit öldürmece.tebrikler bol kazançlar kardeşim darısı başımıza da neye elimizi atsak kuruyor bu aralar
en güzeli zaten bırakabilen hep + daspor da aynı şans vardı bende düşün dakika 15 2.0 üst bekliyorum öyle bitiyordu.50 Salladım can sıkıntısına o günden sonra hep artı yazdı.Şimdi çekildim cumartesi pazar stabil 50 misli kombine vakit öldürmece.
Oyun çok kötü içeri çekiyor seni nefsine sahip isen o girdaba girmiyorsunen güzeli zaten bırakabilen hep + da