Çok önemli kesinlikşe yapman lazım10 nisanda iç sahadaki Fenerbahçe-Galatasaray derbisine de gidiyorum kazandırmam lazım
Çok önemli kesinlikşe yapman lazım10 nisanda iç sahadaki Fenerbahçe-Galatasaray derbisine de gidiyorum kazandırmam lazım
Bende diyorum Fener niye böyle oynadı sebebi belliymiş amçaaa oğlu izlediği içindün fb konya maçındaydım kazandırdık çok şükür
2/1 yaptık maçıBende diyorum Fener niye böyle oynadı sebebi belliymiş amçaaa oğlu izlediği için
Şaşırdım ve üzgün emojisi acilen kaldır serdar ağbiiiiiiiiiiiiiiiiii2/1 yaptık maçı
200 atıp 2K çekmek nerden baksan çok iyi 200 atmazdın sen hayırdır@CruzeKron 200 attım amça oğlu, 6 dan dedim ezeyim parayı.Son 9 lira kala üzümler geldi.Üzüm yanına 7i vursa 3 4k alacaktık 1.3 aldık 1200 kala 900 verince dedim stoppp çek hemen ikiyi
amça oğlu normalde 50 lira atardım, bir an öyle sallayım dedim normal şartlarda 1350 verdi ya direk emmesi lazımdı.Gerçi slotun kaşarıyım dedim 1000 e kadar emsin200 atıp 2K çekmek nerden baksan çok iyi 200 atmazdın sen hayırdır
paraguay ile ekvadoru haritada göster desem gösteremezsin gitmişsin taraf bahsi girmişsin@CruzeKron Serdar ağbiii geceden kalma harman kuponum bu hafta bülten çenç, oradan çingene büyüsü yapta yatır kuponumu
Ekli dosyayı görüntüle 6367
Ne yapalım cano bizde böyle keyif alıyoruzparaguay ile ekvadoru haritada göster desem gösteremezsin gitmişsin taraf bahsi girmişsin